XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD

Wij zijn de Professionele Leverancier van het Metaalbeeldhouwwerk!!

Hoog - kwaliteit, de Beste Dienst, Redelijke prijs!!!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD

China XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD certificaten
China XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD certificaten
Dank u zeer voor de verbazende Roestvrij staal en Bronsbeeldhouwwerken u voor me maakte. Uw professionele suggestie voor betere vorm en aangepaste kleur maakte beeldhouwwerken in de tuin aantrekkelijker. Ik was zeer tevreden om u als onze leverancier te kiezen. Ik denk de nieuwe zaken zeer spoedig zouden komen.

—— Chiang shien-Ming van TAIWAN

Het is mijn groot genoegen want uw inspanning in dit beeldhouwt. Dit roestvrij staalbeeldhouwwerk was werkelijk prachtig wat vele toeristen aantrok. Dank u vey veel voor professionele techniek en raad in de definitieve installatie. Ik hoop werkelijk wij zakelijke relatie op lange termijn in de toekomst kunnen houden.

—— Lawrance Argent van de V.S.

Onze cliënten hielden zeer goed van uw indrukwekkende openluchtroestvrij staalbeeldhouwwerken. Zij werden bewogen en werden aangetrokken door die moderne ontwerpen. Dank voor uw geschoolde arbeiders deed veel perfect kunstwerk voor ons. Houd goede verhouding in de toekomst.

—— Tom Claassen van Holland

Uw geest van voortreffelijkheid en geavanceerde productie schokte me absoluut. Het beeldhouwwerk dat u is uiterst Spectaculair voor openluchtdecoratie hebt gemaakt. Alle beeldhouwwerken hebben hoge commentaren van onze cliënten. Werkelijk dank voor die onvergetelijke beeldhouwwerken! wens wij more and more samenwerking kunnen hebben!!!

—— Escultor van Frankrijk

Ik ben online Chatten Nu

XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD
Algemeen Weergeven bureau Office-3 toonzaal workshop-1 Workshop-2
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : VLIEGart.
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 2,000,000-3,000,000
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 80% - 90%

Van het de kunstmetaal van de Xiamenvlieg het Beeldhouwwerkco., Ltd in Xiamen Fujian, China wordt gevestigd dat. Wij hebben meer dan 20 jaar ervarings in beeldhouwwerkontwerp, vervaardiging en installatie. Er zijn veel meer Samenwerkingsvoorbeelden in binnen- en buitenland met heel wat beroemde creatieve beeldhouwers, sommige bekende Oriëntatiepuntbeeldhouwwerken. Zoals het Pandabeeldhouwwerk in het Internationale Financiële Centrum van Chengdu Jiulong Cang, meten 28 hoog die het Venusstandbeeld van de Roestvrij staalspiegel in Achtste St. San Francisco de V.S. wordt gevestigd. werk ook met veel meer ontwerpers en beeldhouwers samen alle wereld.

Wij begaan om de perfecte Transformatie te maken van het artistieke denken. Keur nieuwe technologie en ambacht goed die tempo met The Times aan perfecte die interpretatie van kunst houden, op de geest van de mooiste en uiterst nauwgezette vakman wordt gebaseerd.

Ons bedrijf behandelt 10.000 vierkante meters, en heeft 3-5 ontwerpers en 60-80 kan deskundige vakman .we sommige verschillende beeldhouwwerkprojecten in zelfde tijd maken.

Ons bedrijf specialiseert zich in productie: roestvrij staalbeeldhouwwerk, landschapsbeeldhouwwerk, bronsbeeldhouwwerk, decoratief beeldhouwwerk, groot openluchtbeeldhouwwerk, artistiek beeldhouwwerk, Kleilofting en het draaien, Kunstderivaten, 3D gedrukt metaalbeeldhouwwerk.

Wij kunnen vraag naar diverse Artistieke verwezenlijking, hotel, tuin, Plein, Monument etc. ontmoeten.

Wij oprecht verheugen ons op het samenwerken met meer beeldhouwwerkkunstenaars al wereld en de Bijdrage tot de Welvaart en de Ontwikkeling van Stedelijk Beeldhouwwerkartikel.

 

China XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0


China XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

China XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

Contactgegevens
XIAMEN FLYART METAL SCULPTURE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Benny Deng

Tel.: 86-13806009080

Fax: 86-592-551-6608

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)